Saturday, 24 November 2012


hye semua ! apa khabar ? hope sehat :)
lame gilerr bangang tak taip neyh .. oukeyh . 
k0rang semua nak tahu satu cerita tak ? hah ? tak nak tahu ?
lantak kau lahh .. aku nak cerita jugak .. 
oukeyh, kesah neyh yang sebenarnye memang aku tak kesah dan ade aku kesah ?
*mengarut sokmo aku neyh ! 
AKU BENCI KAT SORANG BUDAK POMPUAN NIE !! 
malas nak mention name die .. tapi aku harap die bace blog aku neyh dan harap TERASE ! 
kesah neyh memang dah lame, tapi baru-II neyh aku jalan-II kat kampung die dan terserempak ! 
die dengan bajetnye buat muka taikk bin mangkuk ! dah lahh HUDOH !
errgghh , sumpah aku benci kau .. oukeyh .
its all begin mase kami same-II ade tanggungjawab tahun lepas(2011)..
die yang kononnye HOT tuh berlagak nak mampus .. 
die pikir die sorang jea boleh benci kat aku ?
weyh gampang ! untuk pengetahuan kau, ramai lagik yang benci dengan kau .. 
so, aku tak hadap sangat lahh kalau kau cakap yang kau benci kat aku ! 
hah ! satu lagik rahsia yang aku nak bocorkan .. 
kalau kau cakap aku BARUA cikgu, memang tak dek guna !
membe kau sendiri yang bagi tau lahh !
nama die pun aku malas nak mention sebab nanti kesian kat 'kacip' kau tuh .. 
cakap aku BODOH ? heyh, kau lagik bodoh lahh .. berganda-II pulakk tuh !
ade otak tapi tak nak guna ! 
heeerggghh ! bengang aku ! mulut kau boleh tahan ea ?
orang lain buat salah, ade jugak mintak maaf kat aku .. kau ?
macam sial jea kan ? eeee .. bencinye aku  ..
ingat kan lepas SPM kau nak blah dari pahang neyh ..
tengok-II still ade lagik ? esshh, sakit mate ! 
tak sangke kan ? membe baik kau sendiri yang bagitau warden kita yang kau tuh bawak enfon .. 
so, tak kesah lahh .. kau kan 'PANDAI' ..
dok kelas 'DEPAN' sekali .. wekk ! benci aku !

p/s : jangan mudah benci kat orang ! nanti followers yang benci kau lagik ramai .. 
sekian, terima kasih buat kau yang tak pernah sedar diri :)